در سوابق بیمه توسط
سلام

بنده در زماني که کارشناسي ارشد بودم حق التدريس توي يک مدرسه راهنمايي غير انتفاعي تدريس ميکردم . آيا ميتونم اون مدت ? سال را هم به سابقه بيمه ايم اضافه کنم و حق بيمه اش را الان پرداخت کنم ( آخه اون موقع بيمه نبودم و حق بيمه اي هم پرداخت نميکردم) ؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

شما در صورتي که مدارکي از اداره و مدرسه مبني بر دريافت حقوق داشته باشيد مي توانيد با تکميل فرم ادعاي سابقه در شعبه پيگير سابقه خود شويد. شخصا نمي توانيد پرداخت کنيد و احتمالا مدرسه هم به راحتي زير بار نمي رود.