در سوابق بیمه توسط
با سلام. لطفا خیلی شفاف پاسخ بدید من گیج شدم. در صورت وقفه در سوابق بیمه، چه اتفاقی می افتد. مثلا اگر شخص 2 سال (معادل 24 ماه) سابقه بیمه پیوسته داشته باشد بعد به دلیل ترک کار تا پیدا کردن کار جدید 2 ماه بیمه برایش رد نشود و به محض شروع کار جدید به طور پیوسته  بیمه باشد و 20 سال (معادل 240 ماه) دیگر سابقه بیمه داشته باشد آیا سوابق بیمه او معادل 22  سال می شود یا آن دو سال ابتدایی به علت ایجاد وقفه مورد قبول نیست؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

بهترین پاسخ

سلام سوابق پرداختی شما از بین نمی رود و برای مثال بالا 22 سال مورد قبول می باشد .

اطلاعات بیشتر در :

مشاهده سوابق بیمه