دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام

بنده دانشجو ي علوم پزشکي هستم و در بيمارستان به صورت کار دانشجويي مشغول کار هستم.ميخواستم بدونم ميتونم براي خودم بيمه رد بکنم و اين بيمه جزو سابقم حساب ميشه؟ وقتي بخوام برم سربازي هنگام سربازي هم برام بيمه رد ميشه؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

مي توانيد با مراجعه به سازمان و درخواست بيمه مشاغل آزاد شويد. جزو سابقه محسوب مي شود.در هنگام خدمت مشمول بيمه درماني نيروهاي مسلح مي شويد و از نظر سابقه بستگي به ادامه بيمه پردازي بعد از خدمت دارد. اگر تامين اجتماعي باشد، با داشتن دوسال سابقه مي توانيد سابقه خدمت را خريداري نمائيد.