در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

من مسئول وارد کردن لیست بیمه تامین اجتماعی در یک شرکت خصوصی هستم.هر ماه این کارو انجام میدم.اما لیست بیمه فروردین و که وارد کردم 3% بیمه بیکاری رو به جای 300 هزار تومان 3 میلیون تومان وارد کردم به اشتباه که نرم افزار هم تایید کرد و دیسکت شد و تو سامانه هم تایید شد و قبضش هم پرداخت شده...حالا من باید چیکار کنم؟ کلا به جای 3 میلیون تومن 5800 میلیون پرداخت شده یعنی 2800 اضافه پرداخت کردیم.حالا باید چکار کنیم؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

مبلغ اضافه واریزی در حساب کارگاه شما در سازمان تامین اجتماعی بصورت بستانکاری باقی می ماند. معمولا پس از یک دوره محاسبه شش ماهه چنانچه بدهی نداشته باشید باید درخواست استرداد اضافه واریزی بدهید تا عودت داده شود.