در بیمه بیکاری توسط
باسلام لطفا چرا جواب من و نمیدید کارشتاس محترم .به دلیل اینکه چند بار امدن و من منزل نبودم مقرریم را قطع کردن و گفتن من شاغلم به دروغ وقتی به اداره کل شکایت کردم انها بازرسی مجدد دادن ولی بعد از پیگیری متوجه شدم این نامه حتی به دبیر خونه نرفته و گفتن بازرس گذاشته تو نوبت بیاد خلاصه یه هفته تو حبس خانگی بودم که نیومدن وقتی به شعبه رفتم یه سری جواب سربالا دادن دوباره به اداره کل رفتم و شکایت کردم انها پیرو نامه قبل نوشتن و گفتن که گزارش جامع کارشتاسی انجام کیرد و این بار دستی دادن بردم دبیرخونه شماره زد و معاون شعبه امضا کرد به این متن که بازرسی مستدل باشه و گزارش بدن میخواستم بپرسم یعنی دوباره بازرس میاد؟چون هیچ دلیلی برای شاغل بودنم ندارن چون دروغه اصلا منظورشون چیه و چیکار میکنن؟    با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام دقیقا به خاطر اینکه شما درمنزل نبودید بیمه بیکاری شما قطع شده اما طی دستور اداره کل میبایست مجدد بازرسی جامع وکامل انجام بدن وحتما در منزل شما مجدد جهت بازرسی میایند وچنانچه این بار شما نباشید جواب این بازرسی که مبنی بر عدم حضور شما در منزل باعث قطع کامل میشه