در صندوق خدمات کشوری و سایر صندوق ها توسط (100 امتیاز)
با سلام وخسته نباشین.

من کارمندپیمانی اموزش وپرورش هستم.برای بازگشت بکارچکاری انجام دهم.

من بخاطر بیماری کرونای مادرم اذرماه سال۹۹از اداره ومدرسه ای که مشغول بودم مرخصی یک ماهه داده شد.طی این یک ماه با بیشتر شدن بیماری دولت محترم وقت تعطیلی اعلام کردن.که من بعداز اتمام یک برگشتم مدرسه که هنوز مادرم خوب نشده بوددوباره مرخص دادن که مدارس هنوز تعطیل بودن.بعداز حدودایک ماه دیدم تماسی برای بازگشتم نیست به مدرسه سرزدم که گفتن غیبت خورده ام برای اعتراص به اداره مراجعه کردم که گفتن این یک ماه را یک نامه ببرم که مرخصی رد شود که نتوانستم هر بار مراجعه کردم با یک نامه بیاور نتوانستم برگردم سر کارم ومدت غیبتم بیشتر وبیشترشد.از اذرماه که مرخصی داده بودن حقوقم قطع وغیبت خوردم وتاالان بیکار هستم.نمیدانم چکار کنم برگردم سر کارم
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام شما کارمند پیمانی هستید و در صورت اخراج باید رای تخلفات اداری برای شما صادر گردد در غیر اینصورت حق اخراج شما را ندارن و باید از طریق دیوان عدالت اداری به خواسته بازگشت به کار و حقوق ایام معوقه خود اقدام کنید و اجازه ندهید که زمان بیش از این تلف شود