قبل توسط (143,570 امتیاز)

بهترین پاسخ
بازنشته تامین اجتماعی غیر از مواردی که ممنوعیت قانونی داشته باشد، می تواند بازگشت به کار داشته باشد.

مدارک مورد نیاز جهت بازگشت به کار بازنشسته شامل: مدارک هویتی شناسنامه و کارت ملی- کپی مدارک هویتی- تکمیل فرم درخواست بازنشستگی

مدتی برا اینکه چقدر از بازنشستگی گذشته باشد، مستمری می تواند بازگشت به کار داشته باشد ذکر نشده است

در صورتی که شخص از بنیاد شهید حقوق دریافت کند و همچنین حقوقی بابت از کار افتادگی جزیی از سازمان تامین اجتماعی دریافت کند، در صورت اثبات اشتغال دائم شخص وفق قوانین و مقررات مربوطه، حقوق بازنشستگی ایشان از تاریخ اشتغال مجدد متوقف می گردد

درج نام بازنشته در لیست بیمه ارسال لیست حق بیمه الزامی است.