در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (21,160 امتیاز)
2 پاسخ
توسط (21,160 امتیاز)
در این بیمه نامه , مسئولیت مدنی مسئول فنی بیمارستان در مقابل بیماران و اشخاص ثالث بیمه میگردد.

یعنی اگر در جریان کار مسئول فنی بیمارستان , حادثه ای رخ دهد که منجر به خسارت جسمانی به بیماران و اشخاص ثالث گردد و بیمه گذار قانونا مسئول به جبران خسارت گردد , خسارت از طریق این بیمه نامه جبران میگردد.

این بیمه نامه فقط خسارتهای بدنی را پوشش میدهد و خسارتهای مالی به هر نوعی که باشد پوشش نخواهد داشت.

بیمه آسیا نمایندگی میناافشاری کد4841