در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (7,050 امتیاز)
سلام

اگر بیماری از نحوه درمانش شاکی باشد و پزشک مقصر شناخته شود شامل بیمه مسئولیت پزشکان می باشد؟
2 پاسخ
توسط (5,820 امتیاز)
بله این بیمه نامه تمام مواردی را که در دادگاه پزشک مقصر شناخته شود را تحت پوشش قرار می دهد و هزینه های آن را جبران می کند.

در واقع  این بیمه نامه به منظور  جبران خسارت ناشی از مسئولیت مدنی حرفه ای بیمه گذار در قبال اشخاصی که به علت خطا اشتباه غفلت و یا قصور  در انجام امور درمانی یا پزشکی دچار صدمات جسمی یا روانی گردند یا فوت شوند را بر عهده می گیرد.

شرکت ترنم آسایش و آرامش مفتخر است این بیمه نامه را با 50 درصد تخفیف ویژه به جامعه ی پزشکان و پیراپزشکان ارائه دهد.