در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
با سلام. من از طرف پدرم تحت پوشش بیمه خدمات درمانی و همینطور بیمه تکمیلی هستم.

خودم شاغل هستم، با رد شدن بیمه تامین اجتماعی توسط شرکت برای بنده (صرفا برای سوابق کاری و بازنشستگی و با توجه به عدم استفاده از دفترجه درمانی تامین اجتماعی) ،  تکلیف بیمه خدمات درمانی و بیمه تکمیلی پدرم برای بنده، چه میشود؟ دختر هستم و مجرد
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام طبق قوانين شما نمي توانيد از دفترچه درمان پدرتان به دليل اينكه خودتان بيمه اجباري هستيد برخوردار شويد چون بيمه اجباري  در هر صورت عهده ار بيمه درماني شما هم هست و حق بيمه آن نيز محاسبه مي گردد و داشتن دو دفترچه در دو صندوق ممنوع است

 درضمن  تحت پوشش بودن بيمه تكميلي پدر در ساير صندوق ها   مانعي ندارد  و شما مي توانيد در  بيمه تكميلي پدر عضو و  از خدمات آن بهره مند شويد