در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام، پدر و مادر من تخت پوشش کمیته امداد هستند و بالای ۶۵ سال. من آقا و معلم هستم و بیمه تامین اجتماعی دارم و می‌خواهم برای آنها دفتر ببمه بگیرم،

 آیا مستمری امداد آنها قطع می‌شود؟

اگر خدای ناکرده برای بنده اتفاقی بیفتد، مزایای بعد از فوت به ۲ فرزند و همسرم می‌رسد یا والدینم نیز سهم خواهند برد؟
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام  دوست عزیز دریافت دفترچه از طریق خودتان  برای والدین باعث قطع مستمری کمیته امداد نخواهد بود

اگر پدر ومادر در تکفل شما باشند وفاقد هرگونه درآمد  در مستمری بازمانگان سهیم خواهند بود ازطرفی والدین جزء ورثه محسوب شده و از فرزند ارث می برند