در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام من قبلا خودم بیمه شده اصلی بودم بعد از خارج شدن از شرکت، تحت تکفل پدرم بودم و بعد از ازدواج همسرم بیمه ی من رو رد میکرد. الان مجدد شرکتی که مشغول به کار شدم میخوان بیمه برام رد کنن ولی لیست من رو قبول نمیکنه و تایید نهایی نمیشه. چه کاری باید انجام بدم؟
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام درصورت اشتغال پرداخت حق بيمه و ارسال ليست الزامي است  اگر ايرادي در ارسال ليست داريد شايد تمام مراحل ثبت را بدرستي انجام نداده  درغير اينصورت احتمالا ليست دوچار مسدودي شده  مي توانيد با 1420سازمان تماس گرفته و يا مسقيما به شعبه مربوطه مراجعه كنيد