در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام
می خواستم بدونم بهترین شرکت بیمه عمر کدام است؟ چرا؟

اگر میشه جدول مقایسه ای درباره پوشش ها برای شرکت های بیمه ای را برایم بفرستید.
3 پاسخ
توسط (6,830 امتیاز)
با سلام و تبريك به شما جهت تصميم شما باتت تهيه بيمه عمر

شرايط بيمه عمر در اغلب شركتهاي بيمه اي يكسان است اما چنانچه قصد بيمه كردن فرزند خود را داريد به شما توصيه ميكنم از شرايط بيمه عمر طرح اميد بيمه رازي بهره مند شويد

در صورت تمايل ميتوانيد با شماره هاي ذيل تماس بگيريد تا با اعلام شرايط سني شما و توانايي پرداخت حق بيمه . مبالغ پرداختي از سوي شركت بيمه رازي را محاسبه و اعلام نماييم

جهت اطلاع از شرايط بيمه طرح اميد ادرس ذيل را ميتوانيد مطالعه نماييد

https://www.bidbarg.com/bimeh/7676/%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D8%A7%D9%85%D9%8A%D8%AF-%D8%A8%D9%8A%D9%85%D9%87-%D8%B9%D9%85%D8%B1-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%B2%DB%8C

موفق باشيد