در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (6,830 امتیاز)
بيمه عمر و زندگي طرح اميد بيمه رازي چه پوششهايي دارد؟
1 پاسخ
توسط (6,830 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

عرضه بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری طرح طلوع تا کنون توانسته است بخش اعظمی از نیاز های بیمه گذاران جهت تامین آتیه خود و بازماندگان آنان را تامین نماید لیکن خطراتی که شخص بیمه گذار را در طول مدت بیمه نامه تهدید می نماید ، از جمله فوت ، نقص عضو و از کار افتادگی ناشی از حوادث ، شرکت بیمه رازی را بر آن داشت تا کامل ترین نوع بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری را ارائه نماید. این بیمه نامه با پوشش سرمایه فوت ناشی از حادثه و معافیت از پرداخت حق بیمه برای بیمه گذاران و همچنین پرداخت مستمری مشخص به بیمه شده ، تا پایان مدت بیمه نامه توانسته است نوع کامل تری از بیمه نامه ،که اختصاصا" متعلق به بیمه گذارانی است که برای فرزندان خود بیمه نامه عمر تهیه می کنند را ارائه نماید. بیمه گذار: بیمه گذار شخصی است حقیقی که با بیمه شده نسبت ( پدر/ مادر) داشته باشد.

.بیمه گذار نمی تواند در این طرح برای خود بیمه نامه خریداری نماید
جهت استفاده از پوشش های این بیمه نامه حداکثر سن بیمه گذار 70 سال تمام و با احتساب مدت بیمه نامه می باشد
تذکر : چنانچه در هر زمان از مدت بیمه نامه سن بیمه گذار از 70 سال تجاوز نماید .پوشش طرح امید تا پایان مدت بیمه نامه غیر فعال می گردد

بیمه شده : بیمه شده فرزند بیمه گذار می باشد که با الحاقیه شرایط سنی وی در این طرح

حداقل صفر سال و حداکثر هجده سال در زمان صدور بیمه نامه می باشد. این طرح برای بیمه شدگان زیر دوازده سال تمام ، فاقد پوشش های اضافی میباشد

*صدور بیمه نامه با طرح امید برای خردسالان زیر دوازده سال بي مانع می باشد و بیمه گذار می تواند از پوشش های مربوط به خود استفاده نماید

:پوشش های بیمه نامه
١-پرداخت سرمايه فوت بیمه نامه در صورت فوت به
 هر علت بيمه شده ، به استفاده کنندگان بصورت يكجا و يا به صورت مستمري (علاوه براندوخته بيمه نامه

٢-پرداخت اندوخته بیمه نامه در صورت حیات بیمه  شده ، در پایان مدت بیمه نامه طبق جدول پیوست بیمه نامه همراه با آخرین تغییرات صورت گرفته توسط بیمه گر

٣- پرداخت مستمری سالانه در صورت فوت ناشی از  حادثه بیمه گذار تا پایان مدت بیمه نامه به استفاده کننده

نکته 1 : مدت پرداخت مستمری حداکثر 10 سال و تا پایان مدت بیمه نامه می باشد.

مثال1 : چنانچه بیمه گذار در سال پنجم بیمه نامه ای که مدت آن 10 سال است فوت نماید مدت پرداخت مستمری 5 سال می باشد.

مثال 2: چنانچه بیمه گذار در سال پنجم بیمه نامه ای که مدت آن 30 سال است فوت نماید مدت پرداخت مستمری ده سال می باشد. (  پرداخت مستمری در پایان سال چهاردهم متوقف می گردد.)

 نکته 2 : مبلغ مستمری شامل افزایش سالیانه نمی گردد وچنانچه بیمه نامه ای دارای ضریب افزایش سرمایه باشد،مبلغ مستمري صرفاً براساس سرمايه فوت بیمه شده در همان سال فوت بیمه گذار محاسبه و فوت بیمه شده در همان سال فوت بیمهگذارمحاسبه وپرداخت می گردد.
نکته 3 : استفاده کننده از مبلغ مستمری بیمه شده و یا هر شخص دیگری است که بیمه گذار معرفی نموده باشد

٤-پرداخت سرمايه فوت ناشي از حوادث مشمول بیمه برای بیمه شده حداکثر تا چهار برابر سرمايه فوت به هر علت (علاوه بر اندوخته بيمه نامه

٥-پرداخت هزينه هاي درمان بيماريهاي خاص شامل سكته قلبي، سكته مغزي، سرطان ، پيوند اعضاء اصلی بدن و عمل جراحي كرونر قلب باز حداكثر تا سن 60 سالگي ( حد اکثر معادل 30 % سرماي فوت به هر علت)

٦-معافيت از پرداخت حق بيمه درصورت از كار افتادگي كامل و دائم بیمه گذار ناشي از حادثه .

٧-پرداخت سرمايه بيمه تعیین شده درصورت نقص عضو وازكارافتادگي دائم (كلي  و یا جزئي)بیمه شده ناشي از حادثه

٨-پرداخت هزینه های پزشکی بیمه شده در اثر  حوادث مشمول بیمه ( حداكثر  معادل 10% سرمایه  فوت به هر علت)

: مزایا

1- مزایای سرمایه گذاری تضمین سود سرمايه گذاري در بلند مدت

پرداخت وام از محل اندوخته به بیمه شده پس از گذشت2 سال از شروع بیمه نامه

امكان برداشت از اندوخته بیمه نامه
پرداخت اندوخته بيمه نامه به صورت يكجا و يا به صورت مستمري در پایان مدت بیمه نامه
پرداخت سود مشاركت در منافع علاوه بر سود تضمين شده بيمه نامه

بهره مندي از معافيت هاي مالياتي امكان پرداخت حق بيمه به روش هاي ساليانه و اقساط :

شش ماهه ، سه ماهه ،دو ماهه و ماهانه
انتخاب سرمايه بيمه نامه طبق نظر بيمه گذار

امكان افزايش حق بيمه براي جبران اثرات تورم
تخصيص سود به صورت روز شمار
پرداخت سود تشويقي به بيمه گذاراني كه اقساط خود را زودتر از موعد مقرر پرداخت نمايند
امكان حفظ پوشش هاي بيمه اي درصورت عدم ادامه

(پرداخت حق بيمه )از محل اندوخته بیمه نامه