در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
چرا بیمه پاسارگاد را انتخاب می کنیم؟
1 پاسخ
توسط
ویرایش شده

سطح رضایت مندی مشتریان از "شرکت بیمه پاسارگاد" در بالاترین رتبه

شرکت بیمه پاسارگاد بر اساس اعلام بیمه مرکزی ایران بر اساس سطح سنجش رضایت مشتریان از شرکت های بیمه بالاترین رتبه را بین سایر شرکت های بیمه کسب کرد.

در راستای اجرای برنامه های راهبردی بیمه مرکزی برای دست یابی به دو هدف عمده «تهیه و تدوین سند توسعه فرهنگ بیمه در جهت افزایش فروش بیمه نامه های اختیاری» و همچنین « تعیین سنجش سطح رضایت مشتریان از شرکت های بیمه و استفاده از نتایج آن در راستای سیاست گذاری ها و برنامه ریزی های آتی بیمه مرکزی» جلسه ای در شورای مدیران بیمه مرکزی و با حضور مدیران کل، مشاوران و معاونین بیمه مرکزی تشکیل شده است که در این جلسه نتیجه مطالعات مشابه در سال ۱۳۹۱ و به منظور حفظ قابلیت مقایسه نتایج طرح با مطالعه قبلی مبنا قرار گرفته و روزآمد شده است.