در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام.میخواستم بدونم اگه ما روش پرداخت بیمه عمر رو ماهانه(در فرم) در نظرگرفته باشیم اما عملاً زودتر و یکساله و یا چندماهه پرداخت کنیم
در نهایت در سود و سایر شرایط تاثیر داره؟
یعنی بنظرتون بهتره روش پرداخت در فرم‌ رو اصلاح کنیم؟
(من الان چهارساله بیمه عمر دارم و زودتر از موعد و تقریبا سالانه پرداخت کردم اما روش پرداختم نوشته شده ماهانه)
ممنون میشم از راهنماییتون
4 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)

بهترین پاسخ
با سلام

تفاوتي از لحاظ مالي براي شما ندارد و بيمه سود زودتر موعد را نيز براي واريزيهاي شما محاسبه مي كند.

بهتر است، درخواست بدهيد كه بيمه نامه تان به روش پرداخت سالانه تغيير كند.