در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید...بنده از سال 91 تا سال 1401..کار کردم در شرکت...که 15 ماه اول بیمه و حق سنوات به من پرداخت نشده اکنون که به دفتر شرکت برای ادعای سابقه مراجعه کردم نماینده شرکت قبول کرد فقط حق بیمه مو بریزه به شرطی که 7 درصد شو خودم واریز کنم که می‌شود 10 میلیون و 800 هزار تومان آیا کارشون قانونی میباشد یا دارن منو دور میزنن و میدونن این مبلغ و ندارم میخوان بیخیال بشم...لطفا راهنمایی کنید مدارک بانک واریز حقوق رو هم دارم
1 پاسخ
توسط (2,140 امتیاز)
قرارداد کار حکم کارگزینی  پرینت حساب حقوق  واریزی  حضور  وغیاب  فیش حقوقی