در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
با سلام و درود فراوان خدمت شما

کارفرما حدود یک سال برام بیمه اجباری رد نکرد و من خودم از سال دوم از حقوقم بیمه اختیاری تامین اجتماعی برای حدود دو سال پرداخت کردم.

حالا میخواستم بدونم از طریق شکایت از کارفرما در اداره کار میتونم وادارش کنم تا بیمه سه سال رو برام رد کنه و مبلغی رو که خودم از حقوقم به بیمه پرداخت کردم رو پس بگیرم؟ آیا راهی هست؟

با تشکر و سپاس فراوان از شما
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام بله شما می توانید در اداره کار به خواسته حق بیمه ایام اشتغال و الزام کارفرما به اجرای ماده ۱۴۸ قانون کار شکایت کرد البته باید مدارک مثبته دال بر احراز اشتغال اعم از پرینت حساب حقوق واریزی و قرارداد کار  و غیره را پیوست شکایت برای اثبات دعوی خود پیوست کنید