در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (18,390 امتیاز)
می خواستم از کارفرما شکایت کنم. نمونه متن شکایت از کارفرما و دادخواست شکایت از کارفرما می خواستم
1 پاسخ
توسط (36,500 امتیاز)

بهترین پاسخ
با استناد ماده ۱۵۷ قانون کار درصورتیکه شما مستقیم با کارفرما نتوانستید اختلاف خود را حل و فصل کنید می توانید به مراجع حل اختلاف اداره تعاون کار ورفاه اجتماعی مراجعه و بر علیه کارفرما دادخواست درخصوص کسری مزد،مزایای حین کار،پایان کار ،فوق العاده جمعه کاری ،تعطیل کاری ،تاریخ حق بیمه و سایر مطالبات قانونی ارائه نماید در مراجع حل اختلاف قانون رسیدگی و حکم قانونی صادر و اجرا گردد.
نمونه متن شکایت از کارفرما در زیر آمده است:

ریاست محترم هیئت تشخیص / حل اختلاف دعاوی کارگر و کارفرما استان ……..

با سلام

احتراماً به استحضار می رساند:

اینجانب برای شرکت ………. از تاریخ ……….. تا ……….. به مدت ……… مشغول به کار بوده ام. متاسفانه شرکت مذکور بدون هیچ دلیل موجه و قانونی بنده را از کار اخراج نموده است و از پرداخت حقوق سه ماه آخر، حق بیمه، سنوات و عیدی و پاداش اینجانب خودداری نموده است. لذا با استناد به ماده ۲۹ قانون کار رسیدگی و صدور رای مبنی بر مطالبات قانونی خود از جمله بازگشت به کار، حقوق و مزایا، عیدی و پاداش، حقوق مرخصی استفاده نشده، افزایش دستمزد، سنوات خدمت، طرح طبقه بندی، بن کارگری، فوق العاده اضافه کاری و … را استدعا دارم.