بهترین پاسخ
  1.  بعد از ثبت دادخواست در سامانه جامع اداره کار، میبایست بطور مرتب در سامانه وقت هیات جلسه تشخیص و نیز دادنامه صادره را از قسمت ( کارپوشه - تمام ورودی ها من ) پیگیری نمائید. و در صورت اعتراض ، ظرف مدت 15 روز از تاریخ صدور رای در سامانه ، نسبت به ثبت اعتراض اقدام نمایئد
  2. با ثبت دادخواست شما در سامانه جامع اداره کار، یک نسخه ابلاغیه به کارفرمای مربوطه بصورت دستی ارسال میشود که حتما کارفرما جهت مشاهده متن دادخواست و نام خواهان باید ابتدا در دفاتر پیشخوان نسبت به اخذ کد احراز کارفرمایی اقدام نماید و سپس وارد سامانه جامع اداره کار شود تا دادخواست مطروحه را مشاهده نماید.
  3.  زمان دقیق و مشخصی در خصوص رسیدگی به پرونده های اینترنتی سامانه جامع اداره کار وجود ندارد اما اصولا حدود 10 الی 30 روز زمان لازم است تا هیأت محترم دادنامه مربوطه را صادر نماید. دادنامه همان نتیجه رای هیئت تشخیص (بدوی) و هیات حل اختلاف اداره کار (تجدید نظر) می باشد.