در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر
من یک ماهه که به صورت شفاهی به شرکت اعلام کردم میخوام استعفا بدم ولی قبول نکردن
میخوام از طریق وزارت کار استعفام رو مطرح و پیگیری کنم ولی در جایی خوندم که در قرارداد های موقت امکان استعفا زودتر از موعد وجود نداره و این بند فقط شامل قراردادهای غیرموقت هست

قرارداد من دوساله هست که یک سال و دو ماهش سپری شده . ایا من میتونم قانونی اقدام کنم ؟
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
با سلام

با اعلام کتبی به کارفرما و با رعایت تشریفات اداری ( یک ماه قبل ) می توانید محل خدمت خود را ترک نمایید.

موفق باشید