در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
با سلام

با توجه به اینکه 5 ماه در یک کارگاه ساختمانی کار کردم ولی هیچ دریافتی از کارفرما نداشتم، و با توجه به اینکه کاری با شرایط مناسب به بنده پیشنهاد شد، به صورت مکتوب تقاضای یک ماه مرخصی بدون حقوق کردم و حتی بهشون گفتم که چون حقوق ندادید منم دارم میرم یه شرکت دیگه.

کارفرما روی نامه خودم پاراو و با مرخصی بدون حقوقم موافقت کرد و قرار شد که هفته ای یک روز برم و بهشون کمک کنم و من هم خلف وعده نکردم. تو این یک ماه یک پنجم طلبمو به حسابم واریز کردن.

حالا که به انتهای این یک ماه مرخصی بدون حقوق رسیدم، نمیخوام برگردم ولی میترسم یهو نامه ترک کار برام بزنن.

آیا من باید درخواست استعفا بنویسم؟

اگه جواب مثبته و من استعفا نوشتم ولی موافقت نکردن با استعفام، دوباره باید به مدت 30 روز برگردم همون کارگاه ؟

اگه استعفا دادم و موافقت کردن و نیازی به 30 روز حضور مجدد من تو اون کارگاه نشد، عیدی و سنوات باید به مدت 5 ماهی که کار کردم برام محاسبه بشه یا شش ماه (پنج ماه + یک ماه بدون حقوق) ؟

اگه نکته ای رو باید بدونم لطفاً راهنماییم کنید .

با تشکر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

بله میتوانید درخواست استعفای خود را به کارفرما ارائه دهید و به شرط موافقت کارفرما ، مزایای پایان کار به نسبت همان 5 ماه کارکرد تعلق میگیرد.