در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
شرايط اخذ وام توسط برای بیمه عمر و سرمایه گذاری به چه صورت مي‌باشد؟
2 پاسخ
توسط
بيمه‌گذار مي‌تواند پس از پرداخت لااقل حق بيمه دو سال تمام تا ۹۰ درصد ارزش بازخريد بيمه نامه درخواست وام نمايد و بيمه‌گر متعهد به پرداخت آن است. ترتيب استرداد وام با توافق بين بيمه‌گر و بيمه‌گذار تعيين مي‌شود.
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،
در شرکت بیمه پاسارگاد بعد از 6 ماه از شروع بیمه نامه و همچنین بالاتر از 200 هزار تومان می توان تقاضای  دریافت وام نمود.