در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
در صورت عدم تسويه وام در زمان سررسيد بيمه نامه عمر يا بازخريد آن وضعيت بيمه نامه به چه صورت مي‌باشد؟
2 پاسخ
توسط
در صورت عدم تسويه وام در زمان سررسيد بيمه نامه يا بازخريد آن مانده وام دريافتي وكارمزد هاي متعلق به آن از سرمايه مورد تعهد بيمه گركسر مي گردد.
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید خدمت تون عرض کنم که در هر مقطعی از بیمه نامه،در صورت عدم تسویه حساب وام دریافتی،شرکت بیمه میتواند در زمان دریافت اولین غرامت یا خسارت،مبلغ وام را از آن غرامتها کسر و در صورت باقی ماندن مبلغ،آن را به بیمه گذار پرداخت نماید.

در صورتیکه بیمه گذار بخواهد بیمه نامه را بازخرید نماید،هر آنچه که در صندوق پس اندازی بیمه نامه باقی مانده باشد را(در صورت مخفف نشدن بیمه نامه) و موجود بودن مبلغی در صندوق پس اندازی بیمه نامه،آن وجه را به بیمه گذار پرداخت می نماید.

در صورتیکه عودت مبلغ وام به تاخیر بیافتد،شرکت بیمه میتواند راسا نسبت به برداشت از اندوخته بیمه نامه ( در صورت موجود بودن مبلغ در صندوق ذخیره ریاضی بیمه نامه)،مبلغ وام را با جریمه های متعلقه از آن برداشت و تسویه حساب وام را انجام دهد.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام