در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
باسلام وعرض ادب حضوراساتيد ...

 1-در صورت بازخريد بيمه عمر پيش از سررسيد آن محاسبات آن چگونه خواهد بود .. آيا فقط محاسبه سودهمان ساليكه درآن بيمه بازخريد ميگردد دستخوش تغييرات ميگردد يا برسودسالهاي قبل هم تاثير ميگذارد ..

2- يا بِيمه ها دنبال بهانه نيستند كه بعدها بهانه اي بتراشند تا ازپرداخت سودكامل سرباززنند ؟؟؟

اينرا بجهت اخطارهاي مكرر در شرايط عموميشان عرض ميكنم ...   باتشكر
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز جناب آقای سامان سلام،وقت بخیر

سود تضمینی بیمه های عمر،قبل از اول شهریور ماه۱۳۹۵ در ۵سال اول ۱۸٪ و در ۵ سال دوم تا ۱۰ سال برابر با ۱۰٪ بوده که از تاریخ فوق دستخوش تغییر بشرح ذیل شده است:

برای ۲سال اول۱۶٪ برای ۲سال دوم،۱۳٪ واز سال پنجم به بعد معادل با ۱۰٪.

لکن سودهای مشارکت در منافع،سال به سال و بر اساس عملکرد شرکت های بیمه و ناشی ازفروش بیشتر،درآمد بیشتر ودر نتیجه سود بیشتر می باشد.

هر شرکت بیمه پس از پایان سال مالی و پس از اعلام صورت وضعیت مالی خود،سود خالص ناشی از سرمایه گذاری های خود را به نسبت حق بیمه هر بیمه نامه و بصورت نرم افزاری بر روی کلیه بیمه نامه ها اعمال می کند.

بدیهی است که این سود مازاد بر سود تضمینی بوده و هر بیمه نامه در زمانی که به شرکت بیمه برای بازخرید عودت میشود،از تاریخ وصول درخواست بازخرید،سود همان سال بر اساس سود تضمینی آن سال محاسبه و بعلاوه سودهای مشارکت در منافع سالهای قبل به بیمه گزار پرداخت میگردد.

در صورت نیاز به مشاوره بیشتر میتوانید همه روزه از ساعت ۱۹/۳۰ الی ۱۸/۰۰  جهت دریافت اطلاعات بصورت رایگان،تماسی با بنده داشته باشید.