در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (180 امتیاز)
سلام :)

می خواستم بدونم پوشش بیمه عمر و سرمایه گذاری از چه سنی شروع میشه

و اگر از بدو تولد شروع میشه در دوران کودکی چه هزینه هایی رو پوشش میده؟
2 پاسخ
توسط
امکان بیمه شدن در شرکت های مختلف معمولا از بدوتولد وجودداره اما فرق شرکت های مختلف درارائه پوشش هاست مثلا شرکت Xمیگوید پوشش امراض خاص را فقط به افراد 15سال تا 59سال میدهم و شرکت Yمیگوید این پوشش را به افراد بالای 18سال تا60سال میدهم وشرکتی هم پیدا میشود که میگوید این پوشش از بدوتولد که فرد بیمه میشود برقرار است این مطلب را بامراجعه به نمایندگی ها ویا کارشناسان فروش شرکت مورد نظرمیتوانید بدست اورید ولی معمولا شرکت ها برای افراد زیره 18سال شرایطشان کمی متفاوت میشود

یزدانی کارشناس بیمه های عمر وتشکیل سرمایه
توسط (109,850 امتیاز)
سلام آقای یزدانی،

با تشکر بابت پاسخ هایی که ارائه می فرمایید. پیشنهاد می کنم، در "مرجع سوالات بیمه" عضو شوید تا کسانی که نیاز به مشاوره بیشتر دارن بتونن باهاتون تماس بگیرن.

بعد از عضویت، در قسمت "ویرایش پروفایل" می تونید مشخصات تماس خود رو وارد کنید و همچنین وبسایت خود و یا پروفایل تون در بیدبرگ رو وارد کنید.

با تشکر