در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (109,610 امتیاز)
3 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

فروش بیمه عمر به هر شکلی به صغار در جهان، در شرایطی که والدین پوشش بیمه ای کافی را برای خود و به نفع کودک نداشته باشند، نادرست و غیر صحیح است. (قانون مورگان)

در صورتی که والدین به اندازه کافی تحت پوشش بیمه باشند (یعنی ریسک نبود خود را برای فرزندان بیمه کرده باشند)، اخذ پوشش بیمه ای برای کودک بلامانع است.

در این شرایط، مناسب است که بیمه نامه با رویکرد سرمایه گذاری و پس انداز برای فرزندان (صغار) تهیه گردد.

منبع: آیین