در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
5 پاسخ
توسط
شما مي توانيد حق بيمه عمر و تشكيل سرمايه خود را به صورت ساليانه، يا اقساط شش ماهه، چهارماهه، سه ماهه، دوماهه و ماهيانه پرداخت كنيد. ليكن با توجه به اينكه هرچه اقساط در بازه هاي زماني بلندتري پرداخت شوند، شما اندوخته بيشتري خواهيد داشت. به اين معني كه مثلاً شخصي كه ماهيانه پرداخت مي كند، چون شركت بيمه بابت قسطي بودن مبلغي بابت تقسيط از اندوخته اش كسر مي كند، نسبت به شخصي كه همان مبلغ را در شرايط مشابه به صورت ساليانه پرداخت مي كند، اندوخته كمتري خواهد داشت. با اين توضيحات، بهترين روش پرداخت از لحاظ سود مالي، ‌روش ساليانه است.
توسط (11,880 امتیاز)
درودبرشما،پرداخت حق بیمه در بیمه های عمر کاملا انعطاف پذیر و با توجه به درآمد فرد متغییر میباشد.ولی بهترین روش پرداخت که به بیمه شده های خودم پیشنهاد میدهم،روش سالانه میباشد.چون هم کارمزدی ندارد و هم اندوخته بهتری برای شما خواهد داشتبرای اطلاعات کاملتر میتوانید تماس بگیرید.