در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
2 پاسخ
توسط
بيمه گزار ميتواند به پشتوانه سود انباشته خود در بيمه نامه ، براي تضمين شرکت در مناقصات يا اخذ وام از موسسات مالی و اعتباری ، بدون ضامن ضمانت نامه اخذ نمايد.
توسط (11,880 امتیاز)
درودبرشما،هر فردی که بیمه عمر و سرمایه دارد با توجه به اندوخته خود میتواند اعتبار نزد ارگانهای مختلف داشته باشد.که بیمه نامه شما حکم با اندوخته خود حکم ضمانتنامه را دارد.
با مشاور تخصصی خود تماس بگیرید.