در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (240 امتیاز)
سلام من 8 سال سابقه بیمه دارم ولی الان بیکارم و بیمه برام رد نمیشه ایا اون 8 سال سوابق بیمم مانع میشود تحت پوشش بیمه پدرم  قرار بگیرم ؟؟؟
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
فرزندان پسر تا 19 سال سن به شرط عدم اشتغال به کار، (فرزندان پسر دارای 19 سال تمام سن یا بیشتر درصورتی که شاغل به تحصیل باشند یادراثر بیماری یا نقص عضو ازکارافتاده تلقی شوند، با ارایه گواهی معتبر ،تحت تکفل قرار می گیرند) و   فرزندان دختر به شرط عدم ازدواج و عدم اشتغال

در صورتیکه شرایط فوق را ندارید امکان اینکه تحت تکفل پدر باشید وجود ندارد.