در بیمه نیروهای مسلح توسط (240 امتیاز)
سلام کانون گفت اگر اقدام کنید برای گرفتن حقوق یک سوم به شما میرسد

یعنی چه تنها کسی باشم که حقوق را میگیرم و چه کسی غیر از من باشد و حقوق بهش تعلق بگیرد ، در هر صورت یک سوم به من تعلق میگیرد

ایا قانونی است چکار کنم
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)
سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح بر اساس آپین نامه داخلی در سال 1400 مبلغ حقوق دختران بازمانده که فاقد شغل و شوهر باشند را به یک سوم کاهش داده است . این مبلغ در سال1400  حدود 2/600/00 می شود.جهت توضیح بیشتر از کارشناسان موسسه مشاوره بگیرید.