در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
مادر بزرگ من در حال حاضر حقوق همسرشون که فوت شده است را دریافت میکند. همسر ایشون ارتشی بودند. آیا امکان دارد که همزمان حقوق پدر خودشون رو هم دریافت بکنند؟ مادر و پدر ایشون هر دو فوت شدند.

مادربزرگ من هرگز شاغل نبودند و خودشون حقوقی دریافت نمیکنند. در حال حاضر فقط حقوق همسرشون رو دریافت میکنند.
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام
دریافت دو مستمری وجه قانونی ندارد ولی مادربزرگ شما می تواند هر کدام که بیشتر است را انتخاب نماید و باید یک مستمری قطع تا دیگری برقرار گردد ولی دریافت همزمان دو مستمری امکان پذیر نمیباشد و در صورتی که دو صندوق متفاوت هم باشد در صورت اطلاع باید کلیه مستمری دریافتی بازگردانده شود.