در بیمه نیروهای مسلح توسط (240 امتیاز)
ببخشید یعنی از دوميليون حقوق یک میلیون به مادرم تعلق میگیرد  یعنی پنجاه درصد، پانصد هزار به من یعنی 25درصد ،  پس بقیه اش چه میشود؟

در ضمن بیمه ما بیمه نیروهای مسلح است نه بیمه تامین اجتماعی
1 پاسخ
توسط (2,380 امتیاز)
با درود.

طبق ضوابط سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح، پس از فوت سرپرست تمامی حقوق وی بین مستمری‌بگیران تقسیم خواهدشد و این مبلغ به یک‌دوم یا کمتر کاهش نمی‌یابد. به‌عبارتی کل حقوق سرپرست متوفی به نسبت مساوی بین مشمولین حقوق تقسیم می‌گردد. مشمولین حقوق کسانی‌ هستند که طبق قوانین نیروهای مسلح تحت تکفل و مشمول دریافت حقوق مستمری تشخیص داده شوند.

البته همسر سرپرست باتوجه به برخورداری از برخی مزایای حقوقی مانند "حق تاهل سرپرست" معمولا تاحدودی دریافتی بیشتری دارد.

با توجه به ابعاد مختلف این مبحث درصورتیکه نیاز به اطلاعات و توضیحات بیشتر داشتید بنده بصورت تلفنی در خدمت شما خواهم بود.

 باسپاس-پوریان