در بیمه نیروهای مسلح توسط (240 امتیاز)
کانون بازنشستگان ارتش مستمری من را برقرار نمیکند پدرم فوت کردند و میگن چون قبل از فوت پدر تحت پوشش نبودی باید تعهد بدی که اگر تمکن مالی داری یا بعدا ایجاد بشه حقوقت قطع بشه و خسارت بدی ،وقتی پرسیدم تمکن مالی چیست گفتند یعنی خانه نداشته باشی و نیازمند باشی ، از آنجاییکه حقوق پدر من مال من ربطی به داشتن یا نداشتن تمکن مالی من  ندارد لطفا راهنمایی  کنید چگونه به حقم برسم
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)
فرزند دختر در صورت عدم داشتن شغل و شوهر استحقاق دریافت مستمری پدر را دارد و شرط داشتن تمکن مالی الزام ندارد .در صورت عدم برقراری مستمری توسط صندوق نیروهای مسلح میبایست از طریق ارائه دادخواست در دیوان عدالت اداری اقدام کنید و برای تهیه لایحه در اینخصوص از کارشناسان و مشاوران بیدبرگ کمک بگیرید.