در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام. من ۲۱ سال سابقه پرستاری دارم. و ۲ سال طرحی که در دانشگاه تهران گزرانده ام، به عنوان سابقه برام رد نشده. در سایت دیوان عدالت اداری از دانشگاه تهران هم شکایت کردم ولی رد شد. میشه راهنمایی کامل کنید
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام در صورتی که در دوره طرح در محل اشتغال فاقد کسور بازنشستگی بوده اید می توانید از طریق سازمان تامین اجتماعی و با عقد قرارداد با این سازمان و اثبات ادعای اشتغال در دوره مذکور سازمان تامین اجتماعی را مکلف نمایید تا حق بیمه دوره اشتغال را از کارفرما اخذ نماید