در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام
پدرم حدود ۲۰ سال نزد شخصی کار کرد که او بیمه اش نکرده کرد ، پس از شکایت و گرفتن رای اداره کار و دیوان عدالت، سازمان تامین اجتماعی حاضر شده سوابق را به پدرم برگرداند، اما رییس درآمد ۷درصد از کل مبلغی را که باید از صاحب کار بگیرد ، میخواهد از ما مطالبه کند .

 آیا ما موظف به دادن این هفت درصد هستیم یا نباید بدهیم. حکم شرعی آن چگونه است؟

اگر ندهیم مالمان خالص و حلال نیست؟

استدعا میکنم زودتر پاسخ دهید و ما را از شبهه و نگرانی برهانید.
با سپاس فراوان
1 پاسخ
توسط (2,460 امتیاز)

دوست عزیز

ممنونم که به حلال و حرام اهمیت می دهید .

بدانید که اگر قانون کارفرما رو مقصر قلمداد کرد باید کل هزینه توسط ایشان پرداخت شود.

اگر این بیمه نشدن در طول مدت اظهاری شما به نوعی تقصیر پدر شما هم می باشد منطفی است که شما هم سهم کارگری رو پرداخت کنید