در سوابق بیمه توسط (110 امتیاز)
با سلام خدمت اساتید محترم
من دو سال در جایی بیمه بودم و آزمایشات رو هم دو سال پیش انجام داده بودم.
من در تاریخ ۰۸/۱۰ از شغل قبلی بیرون اومدم و سوابق بیمه من هم تا همین روز ثبت شده ...
در تاریخ ۰۸/۱۱ وارد شرکت جدید شدم و بهم گفتن از بدو ورود بیمه تامین اجتماعی هستی ...

 الان دومین ماهه که حقوق میگیرم ۶۶۰۰۰ تومن هر ماه بابت بیمه از حقوقم کسر میشه ولی تازه پیگیر شدم که قانون شرکت اینه حتما باید آزمایشات بیمه تامین اجتماعی رو انجام بدم ...
پس منم از طرف شرکت نامه گرفتم تا آزمایش ها رو انجام بدم ...
حالا سوال اینجاست من چطوری باید اون دو ماه فاصله ای که تو بیمم افتاده پر کنم و جز سابقم بشه ؟؟؟
چون من الان دو ماهه تو شرکت جدید دارم کار میکنم و چرا به خاطر یه آزمایش بیمم نباید پر بشه ...
اگر راه حلی برای پر کردن اون دو ماه هست ممنون میشم کمک کنید ...
با تشکر
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

شما میتوانید به سازمان تامین اجتماعی شعبه مربوطه مراجعه نموده و پس از اخذ فرم ادعای سابقه و تکمیل آن و امضای آن توسط کارفرما ، به همراه مدارکی که ثابت کند شما در آن شرکت مشغول بکار بوده اید نسبت به ثبت بیمه خود برای آن دو ماه اقدام نمائید.