در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
19 سال و5 ماه بدون دریافت مزایا عیدی پاداش حق اولا هیچی دریافت نکرده ودارای دوفرزند هستم چه مدت بیمه وچه حقوقی به من تعلق میگیرد
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام باید دادخواست خود را به همراه مدارکی که در اختیار دارید از طریق سامانه جامع روابط کار انجام دهید در صورتی که مسلط به سامانه نیستید به کاریابی نزدیک محل سکونت مراجعه نمایید