در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام من از بهمن 95 مشغول به کار در یک مغازه خشکبار شدم و و حقوق رو به صورت نقدی می‌گرفتم و قراردادی هم بین ما نبود تا زمانی که بازرس تامین اجتماعی در شهریور 97 به مغازه مراجعه کرد و من بیمه شدم  و پس از اون حقوق من هم توسط کارفرما به حسابم واریز میشد و هم قرارداد موقت یک ساله داشتیم ولی من و کارفرما از بیمه شدن من اطلاعی نداشتیم چون زمان مراجعه بازرس کارفرما تو مغازه‌ نبود و فقط من بودم تا آبان سال 98 که برگ جریمه ها برای کارفرما ارسال شد و اون متوجه شد و با بیان این که ما در اول همکاری صحبتی از ییمه نکرده ایم منو مجبور به پرداخت کامل حق بیمه عقب افتاده یکسال کرد و گفت حق بیمه ماهای آینده رو خودش پرداخت خواهد کرد که اون هارو هم ناقص پرداخت میکرد و اکثرا 25 یا 20 روز رد شده با اینکه من جمعه ها رو هم در مغازه بودم و طی این سال ها هم حقوق من همیشه از حداقل حقوق تعیین شده توسط قانون کار کمتر بود و هیچ مزایا و عیدی هم دریافت نکردم و امسال هم یعنی 1400 در قرارداد 2/500/000 حقوق تعیین کرد + بیمه تامین اجتماعی که با افزایش حق بیمه به 1/200/000 گفت که فقد 800 تومنش رو پرداخت میکنه و 2/500 هم به خودم میده و کسریش رو باید از جیب خودم پرداخت کنم و اگر صرف نمیکنه دنبال کار دیگه ای باشم و من هم مغازه رو ترک کردم حالا با توجه به این که خود کارفرما قبول داره که من از سال 95 اونجا کار میکردم...میتونم بیمه اون سال های اول و مبلغی که خودم یکسال به صورت اقساط حق بیمه ام رو پرداخت کردم ازش بگیرم ؟؟ همراه با سنوات و عیدی که پرداخت نشده؟ کلیه پرینت حساب هم از سال 97 تا الان موجوده و حقوق پرداخت شده توسط کارفرما و قبض بیمه هایی که من پرداخت کردم هم کاملا مشخصه
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی با  کارگر می باشد در صورت داشتن مدارک متقن از طریق مراجع حل اختلاف اداره کار می‌توانید احقاق حق نمایید