در پرداخت حق بیمه توسط (120 امتیاز)
سلام
بنده سال 88 در یک شرکت بزرگ استخدام شدم ولی تا اواسط سال 90 به بهانه های مختلف حق بیمه برای اینجانب رد نشد (همچنین عدم پرداخت سنوات و بن و موارد دیگر) و در واقع از سال 90 تا اواخر سال 94 که در شرکت مشغول به کار بودم بیمه برای بنده رد شد حال با توجه به داشتن مدارکی مثل گواهی اشتغال به کار و رضایت نامه ی شغلی که در آن تاریخ استخدام سال 88 درج شده بنده میتوانم جهت شکایت اقدام کنم و باتوجه به مدارک به نتیجه میرسم؟
و موضوع دیگر اینکه مدیر منابع انسانی شرکت مذکور با توجه به مطلع شدن نیت اینجانب بنده را تهدید کرده است که تا آخر این موضوع هست و خودش شخصا در جلسات دادگاه حضور پیدا میکند و از طریق دوستان به بنده پیغام داده که اگر از شکایت صرفنظر نکنم عواقبش با خودم هست در حالی نمیدانم ایشان چه کاری میتواند انجام دهد و با توجه به مدارک بنده ممکن است رای دادگاه به نفع ایشان تمام شود؟و در چه شرایطی این اتفاق میفتد؟
با تشکر
2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام....البینه للمدعی ....بار اثبات هر ادعایی با مدعی است.