در بیمه بیکاری توسط (200 امتیاز)
فردی در اداره عمومی نیمه دولتی زیر نظر پیمانکاران مختلف بیش از ده سال مشغول به کار در قسمت خدمات است،اخیرا اداره نامه سهل انگاری در انجام امور محوله برای ایشان صادر کرده و به اداره کار هم ارسال کرده،

سوال اول،این نامه چه تاثیری دارد؟

 سوال دوم درصورت تکرار شدن این نوع نامه ها و اخراج احتمالی در اینده ایا این فرد مشمول بیمه بیکاری میشود؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

سوال اول : در صورت اثبات ممکن است مجازات های مختلفی برای شما داشته باشد که از اخطار کتبی بدون درج در پرونده ، توبیخ با درج در پرونده ، کسر حقوق و فوق العاده شغل ، انفصال موقت و ... و حتی اخراج هم می تواند داشته باشد . البته اخراج در مراحل آخر است و معمولا با اخطار و یا توبیخ خاتمه می یابد .

سوال دوم : اخراج به این سادگی نیست و دهمین مرتبه مجازاتی است که ممکن است روی دهد . بله بیمه بیکاری البته با شرایطی تعلق می پذیرد .

مجازاتهای اداری:

طبق ماده 9 قانون رسیدگی به تخلفات اداری مجازاتهای اداری به شرح ذیل می باشند:

الف:اخطار کتبی بدون درج در پرونده استخدامی

ب:توبیخ کتبی با درج در پرونده استخدامی

ج :کسر حقوق و فوق العاده شغل یا عناوین مشابه حداکثر تا یک سوم از یک ماه تا یک سال

د:انفصال موقت از یک ماه تا یک سال

ه: تغییر محل جغرافیایی خدمت به مدت یک تا پنج سال

و: تنزل مقام و یا محرومیت از انتصاب به پستهای حساس و مدیریتی در دستگاههای دولتی و دستگاههای مشمول این قانون

ز: تنزل یک یا دو گروه و یا تعویق در اعطای یک یا دو گروه به مدت یک یا دو سال

ح: باز خرید خدمت در صورت داشتن کمتر از 20 سال سابقه خدمت دولتی در مورد مستخدمین زن و کمتر از 25 سال سابقه خدمت دولتی در مورد مستخدمین مرد با پرداخت 30 تا 45 روز حقوق مبنای مربوط در قبال هر سال خدمت به تشخیص هیات صادر کننده رای

ط:بازنشستگی در صورت داشتن بیش از بیست سال سابقه خدمت دولتی برای مستخدمین زن و بیش از 25 سال سابقه خدمت دولتی برای مستخدمین مرد بر اساس سنوات خدمت دولتی با تقلیل یک یا دو گروه

ی: اخراج از دستگاه متبوع

ک:انفصال دایم از خدمات دولتی و دستگاه های مشمول این قانون

با تشکر