در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
من تازه 18 سالم تموم شده میخواستم بدونم همین الان بیمه من قطع شده؟ اگه از مدرسه گواهی معافیت تحصیلی بگیرم تمدید میشه؟
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
باسلام فرزندان پسر تا ۱۹ سال به شرط عدم اشتغال به کار، (فرزندان پسر دارای ۱۹سال تمام سن یا بیشتر درصورتی که شاغل به تحصیل باشند یادراثر بیماری یا نقص عضو ازکارافتاده تلقی شوند، با ارایه گواهی معتبر ،تحت تکفل قرار می گیرند)