در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام و درود

بنده مدت 25 سال برای کارفرما کار کرده وای بیمه رد شده من هشت سال حساب شده و برایم ترک کار زده اداره کار از او شکایت کردم اما قبل از اینکه نوبت شکایتم برسه از من تعهد گرفت که شکایت رو پس بگیر و من جبران خسارت میکنم اما بعد از امضا در دفتر خانه دیگه از او خبری نشد ایا میتوانم از او شکایت مجدد کنم و حقم  و بگیرم
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
باسلام بیمه کارگر مطابق ماده ۱۴۸ قانون کار یک قانون آمره و اجباری می باشد و هرگونه توافق در آن به هر صورت باطل است