در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر
من با یک شرکت قرداد داشتم از بهمن سال پیش به مدت یک سال اول دو ماه کار کردیم بعد گفتن که تا برج 4 نریم ، ماهم نرفتیم بدون حقوق ، بعد از از برج 5 رفتم و تا اواسط برج 6 ، استعفا رسمی دادم و اومدم بیرون

تو این  مدت منو بیمه نکرده و قراردادمون رو جایی ثبت نشده ، ولی برگه قرارداد دارم که امضا زده پاش تو دو تا نسخه که یکیش دست منه ،  الانم موقع پول تسویه داره اذیت میکنه منو و هی میگه این هفته اون هفته ، ایا میتونم ازشون شکایت کنم یا خیر ؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
معمولاپرداختی بیمه بیکاری دارای فرآینداجرایی است که حداکثرسه ماه است که پرداختی ازروز بیکاری محاسبه وپرداخت می گردد