در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
من ازسال ۷۵ تا ۷۹ در یک شرکت کارکردم اما برایم بیمه رد نشده سابقه پرداخت حقوق در حساب بانکی هم ندارم وحقوق نقدی دریافت کرده ام چگونه میتوانم سابقه ام را احیا کنم؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

شما میتوانید با ارائه اسناد لیست حضور و غیاب ، استشهاد همکاران و سایر اسناد و مدارک موجود در کارگاه که به خط شما باشد ، برگه ماموریت ، برگه مرخصی و ... به ادارات کار یا شعب تامین اجتماعی مراجعه نمایید در ادارات کار بعد از بازرسی تحقیقی و دعوت از کارفرما رای وفق ماده 148 قانون کار صادر میگردد و یا در شعب سازمان تامین اجتماعی در کمیته های ادعای سابقه بررسی وفق دستورالعمل 5000/539  رای صادر میشود.