در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)

سلام

مادر بنده 48 سال سن داشتن نزدیک به12 سال برای خودش بیمه عمر واریز کردن و در سن 48 سالگی بر اثر کرونا فوت کردن

  1. جقدر سرمایه فوت به وراث تعلق میگیره
  2. و ایا بابت اینکه بر اثر کرونا فوت کردن دیه تعلق میگیره بهشون
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

با عرض تسلیت بمناسبت این مصیبت جانگداز خدمت شما و خانواده محترم تون.

باید عرض کنم که شما و یا یکی از وراث قانونی مادر بزرگوارتان میبایست همراه با مدارک فوت ایشان شامل اصل برگه گواهی فوت،گواهی دفن و شناسنامه باطل شده همراه با اصل بیمه نامه عمر ایشان(در صورت وجود بیمه نامه) ومدارک مراجعه کننده ذینفع مرحومه به یکی از شعب بیمه سامان(ترجیحا دفتر مرکزی آتیه سازان سامان) مراجعه و با تحویل کپی برابر اصل مدارک و بیمه نامه نسبت به دریافت غرامت فوت ایشان(بر اساس اولویت بندی تعیین شده در بیمه نامه) اقدام نمایید.
اگر در زمان فوت ایشان در بیمه نامه عمر سامان پوششی وجود داشته باشد که مادر مرحومه تان به آن دچار شده بوده و سپس برحمت خدا رفته باشند،تمام غرامتهای آن پوشش( بشرط وجود مدارک مثبته درمانی قابل قبول) قابل وصول میباشد.
بیمه نامه خود را از نمایندگان آگاه،حرفه ای و با سابقه خریداری نمایید.

با تجدید احترام