در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام اگر بیمه عمر شوم و همسرم و فرزندم را پوشش دهم آیا بعد از اتمام قرارداد غیر از سود بیمه عمر به بنده حقوق بازنشستگی تعلق میگیرد؟و در صورت فوت سرپرست آیا باز هم حقوق بازنشستگی به وراث تعلق میگیرد؟
3 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)
با سلام
در هنگام ثبت نام بیمه عمر جدولی دارد که در آن وراث را میتوانید با درصد سهم مشخص کنید  برای همین است که قانون ارث در بیمه عمر دخالتی ندارد جهت کسب اطلاعات بیشتر