در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
کسی که 54سال سن داره بخاد بیمه عمر وبازنشستگی شه شرایطش به چه صورت میشه وحداقل باید چندسال سابقه باید داشته باشه تاصاحب حقوق بازنشستگی شه؟!
3 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درودبرشما
در بیمه های عمر هر شخص از سال دهم به بعد میتواند بازنشسته شود و حقوق دریافت کند .اما دو چیز خیلی مهمه یکی اینکه در سالهای بالاتر به طور مثال 15 سال و 20 سال حقوق بازنشستگی بهتر خواهد بود و دیگر اینکه در سنین بالای 50 سال زمان کمتری برای بازنشستگی هست و هزینه بیشتری بابت پوشش ها کم میشود،بهتر است بازنشستگی در سالهای بالاتر باشد و هم مبلغ حق بیمه و پس انداز را برای خود بالاتر در نظر بگیرید تا اندوخته و بازنشستگی بهتری داشته باشید.