در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
باسلام دررابطه با بیمه عمر سوالم این هست که ایا کسی یا عده ای تابحال به بازنشستگی ان رسیده اند ومستمری در یافت کرده اند ؟بعبارتی ایا تابحال کسی به نتیجه نهایی رسیده ؟ممنون میشم اگه جواب بدید
3 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام.

بيمه هاي عمر از سال ١٣١٤ در ايران وجود دارد و خيلي از انها قبل از انقلاب به انتها رسيده و بيمه شده اندوخته خودش رو دريافت كرده.

لازم به ذكر بيمه هاي عمر در ٢ صورت به اتمام مي رسد:

١. فوت بيمه شده

٢. اتمام مدت زمان قرارداد

كه در مورد اول علاوه بر اندوخته تا روز فوت در بيمه نامه، غرامت فوت به ذينفعان تعيين شده پرداخت مي گردد.

.....