در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
آیا می توان بیمه عمر را قبل از فوت دریافت نمود
3 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام

اگر بیمه عمر شما یک بیمه عمر ساده زمانی به شرط فوت است، خیر. تنها در صورت فوت بیمه شده، مبلغ تعهد شده به وراث پرداخت می گردد. اما از منظور شما بیمه عمر و بازنشستگی است، باید عرض کنم : بله.

بیمه عمر و بازنشستگی، سالانه درصد مشخصی سود به اندوخته و حق بیمه های واریزی شما تعلق میگیرد که بیمه گذار میتواند قبل از سررسید از اندوخته خود برداشت نموده و یا از محل آن درخواست وام نماید.

پایدار و تندرست باشید